4 Nisan 2016 Pazartesi

POLONEZKÖY POLİNA

Bahar ayları gelmişken İstanbul'da oturanlar için bir seçenek de Polonezköy. Haftasonu Kavacık'tan yaklaşık 20 dakikada ulaşabileceğiniz Polonezköy öncelikli olarak güzel bir kahvaltı yapmak için ideal. Kahvaltının ardından parkurda güzel ve tempolu bir yürüyüş yapıp temiz havanın tadına varabilirsiniz.










Gitmişken sabah kahvaltı ve akşamüstü mangal zevkine varabileceğiniz Leonardo ve Adampol gibi mekanların yanı sıra bence en güzel seçenek Polina'da güzel bir kahvaltı ve yürüyüşün ardından yine Polina'nın muhteşem pastalarının tadına bakmak :) Anlayacağınız üzere benim favorim Polina. Yalnız özellikle Pazar günleri kalabalığa hazır olun derim... Serviste ciddi sıkıntı yaşama riskiniz olacak ama değer mi, bence değer. Özellikle muhteşem ev yapımı patates kızartması ve pastalar yenmeden dönünmemeli.




Konaklama olarak en güzel seçenek bence yaz kış Leonardo. Bir de köyün sonunda hayvanat bahçesini de gezebileceğiniz (özellikle çocuklu aileler için ideal) Polonezköy Country Club seçenek olarak düşünülebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder