21 Kasım 2012 Çarşamba

CEMO ETLİ EKMEK - KONYA


Yolunu Konya’ya düşerse ilk yapacağınız şeylerden biri elbette ki meşhur etli ekmeği yemek olmalı. Bence bunun için en uygun yer de Cemo. Ben Nalcalı’daki restauranta gitme fırsatı buldum, tadına doyamadım diyebilirim. Nalcalı dışında Selçuklu ve Meram’da da restaurantları bulunuyor.

CEMO’nun internet sitesi için tıklayın.

Denenmesi gereken lezzetler klasik etli ekmek, bıçak arası (kıyma yerine küçük kuşbaşı ile yapılan) ve Konya böreği (kıyma ve peynir). Hepsi harika ama benim favorim bıçak arası oldu. Sanki peyniri işe karıştırmamak daha iyi gibi. Ama hepsi afiyetle yenir ayrı :)



Deneyin pişman olmayacaksınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder