15 Kasım 2012 Perşembe

TİTİZ IZGARA SAPANCA


Yolunuz Sapanca’ya düşerse ne yapıp ne edip gitmeniz gereken bir yer Titiz Izgara. Adında ızgara geçmesine bakmayın kahvaltılar da bir enfes. Mekanın adını artık sıkça duymaya başlasak da halen amatörce yaklaşım devam ediyor. Bu da mekanı daha da güzel ve çekici bir hale getiriyor. Yemekler, kalite, hız, ilgi-alaka hepsi 1 numara.

Mekan Sapanca Gürol ve Richmond otellerine çok yakın. Oralarda kime sorsanız gösterir zaten. Mekan otantik ve loş, girişte küçük bir ev, evden arkaya doğru çıkınca da kocaman bir bahçe. Temiz hava, bol enerji, bol yemek J
 
 


Titiz’in iki uzmanlık alanı var, biri kahvaltı, biri de ızgara. Kahvaltı için sabah İstanbul’dan gidilir mi, değer bence. Gidin hem doğada temiz hava alın, hem doğal peynirler, bal, reçel, kaymak vs gibi türlü kahvaltılıklarının tadını çıkarın. Kahvaltılıkların yanında gelen pişi de cabası. Doysanız bile yemeğe devam edeceğiniz cinsten. Zaten genelde Titiz’e gidince tıka basa doymadan çıkmak mümkün olmuyor pek.

Izgaraya gelince; Köfte, sucuk, tavuk ne isterseniz var ve hepsi leziz. Ayrıca piyaz, patates kızartması ve yoğurt da enfes. Yalnız mekan haftasonları biraz kalabalık oluyor, erken gitmekte fayda var.

 
Afiyetle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder