29 Kasım 2012 Perşembe

VAPIANO SUADİYE

Vapiano yurtdışında da bir çok şubesi bulunan benim ise defalarca kere Suadiye'deki restaurant'ını test etme fırsatı bulduğum yiyecekleri ve ortamı itibariyle hiç düşünmeden önerebileceğim bir restaurant.


Restauranta girince öncelikle bir kart alıyorsunuz, o andan sonra aldığınız tüm yiyecek ve içecekler bu karta kaydediliyor. Çıkarken de kartınızı okutup ne kadar borcunuz varsa ödeyip çıkıyorsunuz :)

Uzmanlık alanları makarna, pizza ve salata. Her birinde önceden tanımlı çeşitlerden alabileceğiniz gibi istediğiniz malzemeleri söyleyip istediğiniz yemeği de hazırlatabiliyorsunuz. Malzemeler önünüzde duruyor siz sadece görevli kişiye istediklerinizi söylüyorsunuz onlar da istediğiniz malzemeleri karıştırıp pişirip hemen önünüzde yemeğinizi hazır hale getiriyorlar. Siz de lezzetli, taze ve sıcacık yemeğinize kavuşmuş oluyorsunuz.



Benim favorim Filetto Di Manzo E Rucola, yani :) Dana Bonfile, Roka, Mantar, Beyaz Şarap birleşimi. Ayrıca sarımsak, acı sos vs gibi ekstra soslar da ekleyebilirsiniz.

Afiyetle...

PS. Fiyatlar biraz yüksek olarak kabul edilebilir. Belirtmekte fayda var

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder