26 Ocak 2016 Salı

BİR KIŞ GEZİSİ BOLU ABANT

Haftasonu kalktınız, dışarısı buz gibi, enerjiniz oldukça düşük, işte o nokta tam da karar alma noktanız bütün günü evde miskin geçirmek ya da kendinizi sokağa atıp aktivite peşinde koşmak. Benim her zaman ikinci tarafta olduğumu söylememe gerek yok sanıyorum :)

İşte böyle bir soğuk İstanbul sabahında İstanbul'dan kalkan araç kendini Bolu'da buldu. Karlı bir Bolu/Abant turu gerçekten aradığım şeydi sanıyorum. Karlarda yuvarlanmak, kartopu oynamak, müthiş manzarayı izlemek ve o manzarayı ancak 3'te 1'i güzelliğinde gösterebilen fotoğrafları çekmek. 

Evet fotoğraflar gerçeği tam yansıtamıyor ama yine de güzeller bence... Sadece gözünüzde canlandırabilmeniz için bir miktar fotoğraf... :) O beyazlık ve temizlik duygusu hem beden, hem ruh dinlendirmek için muhteşem. Bir de bu beyazlık İstanbul'da yağan ve trafik nedeniyle bizi illet eden bir beyazlık değil. Ayrıca sonrasında her taraf buz, çamur vs de olmuyor. Bu gerçekten doğa harikası bir beyazlık... 

 


















İsterseniz mangal yakın, isterseniz göl kenarında kar gezintisi yapın, isterseniz sucuk ekmek yiyin, isterseniz butik otellerden birinde kalın ve şömine, şarap keyfi yapın, isterseniz termal otellerde sıcak suyun tadını çıkarın. Tercih size kalmış ama tercihlerinizin herhangi birinin keyifli olacağını garanti edebilirim.

Keyifli geziler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder